SKIPPA NYÅRSLÖFTET OCH SKAPA NYA VANOR!

SKIPPA NYÅRSLÖFTET OCH SKAPA NYA VANOR!

Gör 2024 till ditt år – ditt år med att överkomma utmaningar, vinna målsättningar och skapa energigivande och goda vanor!

Vi vet, vi har alla varit där.

Många av oss har ett nyårslöfte som involverar att förbättra vårt välmående, äta hälsosammare och komma i gång med träningen. Att återvända till sunda vanor kan vara en utmaning, men med rätt inställning och nycklar är det fullt möjligt att göra 2024 till ett år fullt av härlig energi – och ditt år!  

Hoppa upp på balansbrädan!

En av nyckelkomponenterna för att skapa bättre vanor är att följa en balanserad kost tillsammans med regelbunden aktivitet eller träning. En balanserad kost innebär att äta en variation av näringsrika livsmedel, inklusive grönsaker, frukt, fullkorn, protein och sunda fetter. Kom ihåg att måttfullhet är en del av nyckeln; du behöver inte helt undvika godsaker helt och hållet, men ät dem med måtta.

För att göra det enklare att följa en balanserad kost är det bra att planera dina måltider och mellanmål på förhand. Ha alltid hälsosamma alternativ till hands så att du inte frestas av onödiga sötsaker när hungern slår till. Balansera också dina portioner och att ät långsamt - lyssna på din kropp när den säger att den är mätt.  

Optimera ditt mellanmåls-game

Ett annat viktigt element i att upprätthålla en hälsosam kost är att inkludera bra mellanmål i din dagliga rutin. Mellanmål kan hjälpa till att hålla energinivåerna stabila, minska suget efter onyttig mat och hålla dig på rätt väg mot dina hälsomål. Välj mellanmål som är rika på bra näringsämnen (som frukt, nötter, protein) och prioritera bort snacks som är höga i socker och mättat fett.

FEED YOUR CRAVINGS

Vi på ProPud älskar människor som utmanar sig själva varje dag och vi vill ge dig möjligheten att förenkla din aktiva livsstil med galet goda proteinberikade produkter, utan tillsatt socker.

Vi ser våra produkter som svaret på dina cravings. Släpp loss smakupplevelsen med våra smakrika mellanmål och produkter, och låt dina begär bli en del av dina goda vanor. Hos oss hittar du inte bara lena puddingar, krämiga milkshakes och smakrika bars – vi inspirerar även till en mängd enkla recept som kan bli en naturlig del av din vardag på propud.com.  

Du är boss över din träningssatsning.

Förutom en sund kost är träning och rörelse en viktig del av att förbättra hälsa och välmående. Det är viktigt att hitta en rutin som passar din livsstil och dina mål. Få in träning och rörelse som en naturlig del i din vardag, som passar just ditt livspussel. Vare sig det är promenader eller träningspass - hemma, på jobbet, i boxen eller på gymmet.  

Målet är att gradvis öka intensiteten och frekvensen av din träning när du blir starkare och mer bekväm med det. Du är boss över din kropp och vet bäst vilka dina förutsättningar är, så börja där och sätt delmål längst vägen.  

Behöver man extra motivation så är en annan nyckel att hitta en träningspartner eller att förslagsvis ansluta dig till en gruppaktivitet. Träning blir ofta roligare när du delar den med andra, och det kan också göra det enklare att hålla sig ansvarig och följa upp och genomföra sina mål.  

Vad vill vi att du tar med dig av detta?

Att återvända till sunda vanor efter nyåret handlar om att omfamna en balanserad kost, regelbunden rörelse och att inkludera bra mellanmål i din dagliga rutin. Genom att planera dina måltider och mellanmål i förväg och hela tiden gradvis öka träningsintensiteten kan du uppnå dina hälsomål och skapa långsiktiga och bra vanor.  

Oavsett om du är på språng, på väg till gymmet eller bara behöver ladda energi mellan måltiderna – så finns vi på ProPud här för dig, stöttande och peppande!  

Så ta det första steget för 2024 och sätt dig själv i fokus – det här är ditt år och din livsstil!